KING'S SNACKBAR

KING'S SNACKBAR King's Snackbar

order food online

Recentreview


4 stars out of 74 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from King's Snackbar. Want to know more? Find out more.

9 May 2022 at 15:52 op tijd geleverd, warm. En vriendelijke uitbaters. Alles zoals gevraagd. Al meerdere keren besteld en altijd keurig op tijd geleverd.
3 May 2022 at 22:23 Bezorgtijd is veel te lang, we moesten 2uur wachten op bestelling
23 Apr 2022 at 22:30 Wij hadden een bestelling geplaatst voor 7 mensen, waarvan niets is zoals we het hadden gevraagd. Bijvoorbeeld we betalen extra voor kaas & groentes, helaas nergens kaas en groente op te bespeuren. De saus was niet juist, soort vlees was niet juist…
18 Apr 2022 at 21:21 1 durum te weinig geleverd en bezorging was uiteindelijk super traag.
15 Apr 2022 at 5:21 Je vraagt pita zonder groenten en krijgt met groenten na telefoneren een uur later toch pita bezorgd zonder groenten
26 Mar 2022 at 20:49 Lekker
25 Mar 2022 at 20:39 Lekkere pitta.
5 Mar 2022 at 22:02 Eten was lekker en sneller geleverd dan verwacht
25 Feb 2022 at 20:01 Eten was lekker maar de levertijd was veel langer da gezegt
23 Feb 2022 at 22:42 Het eten was lekken maar, om 19:45 besteld en om 21:15 pas geleverd… we hadden het snelste aan geduid. Als je keek kon je vanaf 20:30 aanduiden voor levering. Wij hadden nooit verwacht dat dit zolang ging duren! Jammer